23 Mart 2014 Pazar

KUTLU DOGUM & MUTLU ANLAR...

Guzeller guzeli, gullerin Efendisi Hz. Muhammed (SAV)'I onun cok sevdigi, deger verdigi kucuk kardeslerimizle beraber anmaya, bir kez daha onu kalplerimizde hissetmeye gayret ettik. Hassasiyet gostererek sectik kelimelerimizi...Selam olsum sana Ya Resulullah diyerek basladik programimiza.

4. sinif erkek ogrencilerimizin bizlere hazirlamis olduklari Efendimiz'in guzel yuzunun ve semalinin anlatildigi sozler birkez daha canlandirdi hayallerimizde O mubarek sevgiliyi. Dikkatimizden kacmadi butun ogrenci ve ogretmenlerimizin dikkatle dinlemeleri.















5. sinif kiz ogrencilerimiz onun cocuk sevgisi uzerine soyledigi hadislerden ve unutulmayacak hikayelerden bahsettiler deryada damla misali. Her ne kadar en guzel kelimeleri de secsek cok iyi biliyorduk kelimelerin yetersiz ve sonuk kalacagini O'nun nuru ve guzelligi karsisinda. Salavatlar getirdik hep birlikte selam sana Ya Resulullah yukseldi herbirimizin agzindan.

Ardindan kiymetli ogretmenlerimiz de guzel ilahiler seslendirdiler ogrencilerimize. Butun ogretmenleri karsilarinda ogrenci korosu gibi gormek ogrencilerimizin cok hosuna gitmis olmali ki gulumseyip durdular.

Efendimiz (SAV) icin hazirlamis oldugumuz pastayi kesmek cok keyif Verdi bizim incilerimize. Dikkatlice kesip herkese guzel bir dilim ayirdik. Tatli yedik tatli konustuk. O tatli lezzetle bulusturuken damaklarimizi O'nu her zaman zevkle, askla anabilmeyi diledik sessizce.

Ogrencilerimiz onlar icin hazirlamis oldugumuz seker ve cikolata dolu kutuyu acmaya calisirken hazirlanan oyunumuza bayildilar adeta. Salonumuzun her yani seker ve cikolata toplamaya calisan canlarimizla doldu.

Evlerine giderken onlara hediye ettigimiz surpriz paketleri alan, ailesine kavusan sirin ve sevimli ogrencilerimiz heyecanla baslamislardi anlatmaya bu guzel gunu daha kapidan cikmadan. Dua ettik Rabbimize boyle guzel nimetlerle bizleri serfiraz kildigi icin.

Selam olsun Hz, Muhammed (SAV)'e O'nun al ve ashabina. Sefaatini umut ederek, sinelerimizde hissederek, O'nu O'nun en cok sevdigi cocuklarla anmayi tekrar nasip etmesini diledik Yuze Rabbimizden...Umutla...Sevgiyle....Duayla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder